12 Nisan 2011 Salı

savunma

-güldüm kendime kızdım-
beni de. sınırlandırlar. hatta sınırımın noktalarını aldılar. görüş cümlesi

farkına varamadığımız, yanı başımızda duranı fikrini beyan etmediğinden yadırgamamızdır. aramızda, dünyanın tepsi şeklinde olduğunu konuşmadığımızdandır. şurdan gel buraya var, yaşarken herşey görüş tüğü gibi değil.

bağırsak değilse de bana da kelek attılar. sorunlandım.

fılaşbek: seni de seviyordum.

bak şimdi ben ruhumun arkasına saklanıyorum. aciz olanı gücümüz yetttiği için sevdiğimiz gibi bu halimi öne sürüyorum. burdan kendine ders çıkar üstadım, ruhundaki yaraya bir merhemdi iplemesen de yakınlığım.iz. çoklukla kalıyor.

yazdığını sevdiğim, can cana değecek diyedir umduğum, arkasında durduğum.san ıp al dığımız burası var ya bu umutla bağlıyor birini sana.

birini kaldırırken göğe, ne kadar kaldırırsak çakılışının o kadar oturaklı olacağını bildiğimiz kozunu elimizde bulundurmayı aklımızdan hiç çıkaramayız.

inanmazsan bak: insan.

ve yükselişimizin çakılışını hesap etmediğizdendir havadarlığmız.

inanmadın sen bir daha bak: insan.

hevesler geçiyor. sonradan sahi sen hiç üzülmedin mi külüne bakıp yanmanın yanış olarak kalmamışlığına. bu zeka bu bilgi bu yalayıp yutmuşluk virgül sarfiyatına neden oluşluk. üzüntü akılla kavranamaz, o yüzdendir ağlayana kolarımızı açıp sarılışımız.

2 yorum:

  1. "hevesler geçiyor. sonradan sahi sen hiç üzülmedin mi külüne bakıp yanmanın yanış olarak kalmamışlığına. bu zeka bu bilgi bu yalayıp yutmuşluk virgül sarfiyatına neden oluşluk. üzüntü akılla kavranamaz, o yüzdendir ağlayana kolarımızı açıp sarılışımız."
    Son zamanlarda okuduğum en güzel cümleler.
    Eyvallah gamyükü.

    YanıtlaSil